Rabu, November 06, 2013

Mom & Baby Expo 2013



Dah 2 mggu berlalu baru ade mase nak hapdet psl expo ni. org pon dah xmo amik tau dah pon..hihi. tp aku gagah jugak la dprd korang dok hadap entry langsir aku je kan..kiki

kejadian ni berlaku pada 25,26 & 27 bln 10 2013. 1st time buat kat SACC shah alam. dah dekat ni wajib la pegi kan. selalu buat kat klcc or midvalley mmg xpegi la aku..malas nak masuk bandaraya..kekeke..




 sian korang terteleng kepala .ntah tibe2 dia rotate plak..



 goodies bag..mcm2 adoo...




untuk si teruna.. aqiff

 baju, stokin rm10 ...hihih suke2




utk aqiff gigit2 maklum la gusi tgh gatai kan... puting besor tu utk letak makanan mcm biskut or buah2..idak le tertelan masuk dlm mulut. ape ntah namenye. mcm best terus beli..



untuk anak dara sulong..juin
 baju tidoq rm10 n dress rm15..  murah2..


untuk si keding nia..
sama mcm kakak juin...


syoknye dpt beli baju murah tp cantik...(lompat bintang skit..kiki) .untuk mama xde ke???


kekeke...harus la ada...









ni la dia..



hihihih...stok utk simpan susu..murah la rm9 kalu kat luar belas2 hinggit.



tu jelah yg berjaya dirembat. ok la aku rase harga kat expo.murah la dari kat luar. cume kena pandai cari booth2 yg murah la.

so lepas ni tinggai lg 2 je expo mom n baby utk 2013. xsilap bulan 11 kat midvalley n bln 12 kat klcc. sempat lg mama2 yg nak shopping brg2 baby n brg mak baby juge...hihih




nak share info utk mom n baby expo tahun 2014. jgn lupa yaa... pls save the date!!!



2 ulasan:

  1. tu dia..sekali soping...meriah toq..

    BalasPadam
  2. mcm meriah..macam syok..mcm comeii..kahkaha (bukan awek legoland)

    BalasPadam