Isnin, Disember 17, 2012

Pagar ituuu...

 
 
Siap jugak pagar umah aku. 3 mggu ok umah xberpagar..mmg tawakal jelah. alhamdulillah mujur xde kejadian x diingini berlaku. weekend lepas cina tu dtg pasang n tersgt2 la puas hati dgn kerja diorg. sape yg dok area2 bandar bukit raja or setia alam ni mmg aku rekomen sgt2.
 
pemilihan pagar ni aku n laki aku just servey2 kat area perumahan yg baru siap n bile dah berkenan amik gambo pastu tunjuk je kat tokei tu. mmg sebijik la dia buat cam yg kitaorg nak. aku xbrape tau sgt material ape tp bukan wrought iron (eh betui ke eja). campuran aluminium n powder coat (agaknye la..)
 
 
meh tengok proses pemasangannya...( cam bace buku teks lak)
 
 
 

 bertungkus lumus buat keje...bagus2..



 
 

dah hampir siap....
 
 

 

 taraaa...view dari dlm umah.. simple but nice looking..(puji pagar sendiri...kekek)



 view dari luar...masuk kot situ je xyah nak lipat2 sume. byk koje plak..



 
so camne?ade yg berkenan... inilah dia rumah kecilku.. xde la besor mane cukup la utk keselesaan kami anak beranak..(eh ape kena mgena ngan pagar ntah)..hehe baiii..
 
 





6 ulasan:

  1. cantiknye pagar ko ena.i like.tp i takde bajet nak tukar pagar daaaa....pakai pagar yg pemaju dok buat tu la sampai la ni hihihi.

    BalasPadam
  2. suka jgk..sbb ada exit yg x yah nk bukak pagar besar2..secara keseluruhannya i like too..

    BalasPadam
  3. malaysia boleh! k.ita pon boleh!! hehe
    ape lagi lin..suruh bang nuar tukau..

    BalasPadam
  4. Nak jugak.. Berapa costing .. Lokasi di mana.. Dan ada no fon kontraktor

    BalasPadam
  5. slm nak tanya berapa harga semua camni..tq

    BalasPadam
  6. slm nak tanya berapa harga semua camni..tq

    BalasPadam